top of page
No tags yet.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

WHAT'S COOKIN' GOOD LOOKIN'? VÄRSKE KREVETISALAT

Tänaneks õhtusöögiks oli meil värske krevetisalat, milleks inspiratsiooni saime Jamie kokaraamatust ning mida siis natukene enda eelistuste järgi kohandasime. Tulemus oli täiesti imetabane- super maitsed, täpselt parajalt terav kooslus, samas lisas avokaado mõnusat mahedust ja no värsked tiigerkrevetid mmmm.....

Vaja läheb:

tiigerkrevette 14tk

rukkolat (umbes peotäis)

lehtsalati mix (umbes peotäis)

1 tomat

1 pisem sibul

Balsamicoäädikas (silmajärgi, umbes 2 teelusikat)

tunde järgi soola&pipart

3 küüslauguküünt

1 punane tsillikaun

1 avokaado

Tee nii:

Enne kogu asja valmistamist võta krevetid välja sulama (juhul kui on sügavkülmast võetud), et pannile pannes oleksid nad juba sulanud.

Kõigepealt haki küüslauk ja tsilli väikesteks tükkideks. Seejärel lisa pannile õli umb. 2 supilusikatäit ning kui see on juba soe, siis viska küüslauk&tsilli sinna sisse enamvähem 30 sekundiks, peale seda aega lisa kohe krevetid. Kuumuta panni kogu protsessi vältel keskmisel tulel, ka krevette praadides! Samal ajal (või varem, vastavalt sellele kuidas ise tahta) säti valmis salatipõhi, milleks on salatilehed, tomat, avokaado, sibul ning maitsesta kogu kompott soola ja pipraga. Krevette tuleks praadida keskmise temperatuuriga aeg-ajalt segades, lisades ka neile pipart ja soola. Krevetid on valmis siis, kui neil on selline mõnus hele-roosakas värvus (ja kindlasti saab aru maitstes, krevett ei tohiks jääda liiga puine, siis on ta juba üleküpsenud). Kui oled saanud valmis salatipõhja ning ka krevetid on küpsetatud tõsta lihtsalt krevetid salatipõhja peale, lisa balsamicoäädikas, sega kogu krempel soovikorral segamini ja bon appetit!

IMG_0004.JPG
bottom of page